21.9.2013

Habitare 2013 - kuvia

Kuten muutkin ovat joutuneet toteamaan, Habitare 2013 ei tarjonnut paljoa uutta. Muutama kaunis kuva tuli sentään otettua:


Marimekko


Marimekon osasto oli visuaalisesti kiinnostavin. Uuden Sääpäiväkirja-sarjan teemalla rakennettu kokonaisuus loi tunteen siitä, että nyt ei olla tavallisentylsällä messuosastolla ollenkaan.


Kuva: Designfriikki

Sääpäiväkirja-sarjasta löytyy astioita, kankaita ja keittiötekstiilejä, julisteita ja (sää)päiväkirja. Kuvituksen on suunnitellut Aino-Maija Metsola ja Oiva-astiat muotoillut Sami Ruotsalainen.

Lue Sääpäiväkirjan synnystä Marimekon sivuilta >


REJ Design


REJ Design toi esille ihanan värikkäät pyyhekuivaimet (kuvassa tietysti varsin väritön yksilö :). Kuivaimia on mahdollista tilata RAL-värikartan sävyissä, eli käytännössä aivan minkä tahansa värisenä!

Vielä mielenkiintoisempia olivat pyyhetelineisiin tarkoitetut lisätarvikkeet, kuten koukut ja hylly, joilla pyyhekuivain saadaan monipuolisempaan käyttöön. Kaiken lisäksi tuotteilla on Avainlippu-merkki, eli ne on valmistettu Suomessa.


Kuva: Designfriikki


Oras


Oraksen osastolla oli hanojen, suihkujen ym. lisäksi kivan näköinen puinen pesuallas, mutta se olikin vain messurekvisiittaa :(


Kuva: Designfriikki

Katso myös


Viikon menovinkki: Habitare 2013 Helsingin Messukeskuksessa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti