7.5.2017

Savimaali, pihvikivi ja muita uutuustuotteita

Desigfriikki kävi viime viikolla tutustumassa muutamiin uutuustuotteisiin. Tässä niistä kiinnostavimmat!


Kuva: Domus Natura


Domus Natura -savimaali oli kiinnostavin uusi tuttavuus. Kalkkimaalin (eli oikeammin liitumaalin) tavoin sillä saa aikaan luonnollisen näköistä maalipintaa vähemmillä lisäaineilla kuin mitä tavalliset maalit sisältävät.


Kuva: Domus Natura


Domus Natura tulee lähiaikoina myyntiin rautakauppoihin useamman värin voimin, ja merkiltä on luvassa myös kalkkimaaleja (eli niitä liitumaaleja :).


Kuva: Designfriikki (Tulikiven pihvikivi)


Tulikivi tuo markkinoille pihvikiven ja muita vuolukivitarvikkeita ruuanlaittoon. Pihvikivi kuumennetaan uunissa, minkä jälkeen pihvi kypsenee kuuman kiven sisällä! Sarjasta löytyy myös isommat vuolukiviastiat, joita voi käyttää jopa takassa. Viilennettävät vuolukivialustat puolestaan pitävät helposti pilaantuvat tai muuten viileinä tarjoiltavat ruuat jäähdytettyinä. Vuolukivi ruuanlaitossa onkin jotain, mitä voisi kokeilla.


Kuva: Designfriikki (tuoli Riannon showroomilla)

Ihastusta herätti myös showroomin eteisen metallinen tuoli, joka ei kylläkään tainnut olla esiteltävä uutuustuote :)


Kuva: Designfriikki


Tauolla Dr. Oetker maistatti My Sweet Deli -pakastekakkuja. Etenkin juustokakku oli herkullista: Cheesecake Strawberry ja Cheesecake New York Style olivat täyteläisiä ja makeita. Myös Raspberry Mascarpone cake oli hyvää ja sopii vähän vähemmän makean kakun ystäville. Suklaamoussekakku Chocolate Mousse cake oli nimensä mukainen, mutta suklaakakkuna se olisi voinut olla voimakkaamman ja täyteläisemmän makuinen.

Dr. Oetkerin pakkaskuivattu vadelma tuli muuten viime kuussa testattua täytekakun päällä (kuvassa yllä) - hyvää ja hauskan näköistä!

Kuva: Designfriikki

Kotiinviemiseksi lähti mm. ostoskassi, joka olikin sitä parhaiten toimivaa sorttia: musta (sopii kaikkien asujen kanssa), puuvillainen (laadukkaan oloinen verrattuna keinokuitukasseihin), pitkät kantokahvat (jotta sen saa olalle ja jaksaa siten kantaa enemmän tavaraa). Musta puuvillainen ostoskassi pitkillä kahvoilla on juuri sitä mitä tarvitaan :)


Kiitokset Riannolle showroomin järjestämisestä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti