12.10.2017

Astetta esteettisempi hyttyskarkotin

Kuva: Designfriikki

Designfriikki sai kesällä testiin astetta tyylikkäämmän Thermacell Halo -hyttyskarkottimen. Ötökät eivät ole Designfriikin suosiossa, joten karkotin oli mieleinen, etenkin kun sen yksinkertainen muotoilu viehätti silmää.

Sateinen kesä vesitti suunnitelmat karkottimen testaamisesta kunnon ötökkälauman keskellä, sillä hyttysiä ei yksinkertaisesti ollut liiaksi asti. Kaasulla toimiva hyttyskarkotin on kuitenkin kestävän oloinen, ja kaasusäiliöitä ja karkotetta saa täyttöpakkauksina (yksi säiliö ja pakkauksen kolme karkotetyynyä kestävät noin 10 tuntia käytössä) - testaus jatkukoon siis ensi kesänä.

Thermacell Halon pitäisi luoda ympärilleen noin 20 neliömetrin alue, jolta se karkottaa hyttysiä tehokkaasti. Desigfriikin testaama tila ei ollut aivan niin suuri, mutta tavallisella pienellä terassilla yksi laite riittänee hyvin. Muutama ystävä tietää kertoa että ainakin aiempi Thermacellin laite karkottaa hyttyset tehokkaasti myös avoimessa tilassa pihalla, mutta kuten sanottua hyttysiä ei pihallakaan juuri ollut, joten täytyy jatkaa testausta ensi kesänä.

Designfriikillä kävi heti mielessä, voisiko laitetta kuljettaa mukanaan kulkiessaan ulkona, ja päästä siten eroon inisevistä seuralaisista :) Siihen laitetta ei kuitenkaan ole suunniteltu, vaan sen täytyy antaa olla paikallaan noin 15 minuuttia ennen kuin se alkaa antaa suojaa ympärilleen.

Kaunis hyttyskarkotin on joka tapauksessa tervetullut lisä vastaavien laitteiden joukkoon! Värivaihtoehtoja Thermacell Halosta löytyy tällä hetkellä kolme: valkoinen, harmaa ja musta. Yksinkertaisen ja monokromaattisen sisustuksen suosija arvostaa! Designfriikki sai testiin valkoisen laitteen, mutta toiveena olisi vielä kirkkaamman valkoinen väri. Tämän postauksen kuvassa se näyttää melko valkoiselta, mutta on oikeastaan vaalea harmaa (Thermacellin sivuilla värit näyttävät oikeammilta).

Vastaava hämähäkkikarkotin olisi mahtava keksintö - kuka kehittäisi sellaisen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti