20.7.2011

Designfriikin suosikit: Kahvipöytään

Kuva: Terry Bain

Designfriikin kahvikattaus liikkuu usein joko tyypillisen musta-valko-harmaa-lasi-linjalla tai sisältää yllättäen myös korostetun värikkäitä mukeja.

Kuva: thrp

Teema-mukit ovat helppo valinta kahville, värissä kuin värissä. Musta kuppi on muuten siitä hankala, että siitä on vaikea huomata, kuinka hyvin tee on hautunut... Teema-mukien kausivärit ovat myös aina iloisia yllätyksiä, tosin mielenkiintoisia uusia värejä ei ole ilmestynyt vähään aikaan.

Kuva: Stéphane Rolland

Värejä tarjoavat myös Pantone-mukit. Herkullisia! Mutta Designfriikki jättäisi isot Pantone-tekstit ja värikoodit pienemmälle huomiolle, vaikka ne tietysti ovatkin innoituksen lähde koko mukeille. Antaisivat värien puhua puolestaan ja printtaisivat tekstit pienemmällä :)

Kuva: TOJO

Lasinen Half Pint -kermakko nousi esille monissa design-blogeissa viime vuonna. (Vai aikaisemminkin? En muista.) Se päätyi jo silloin ostoslistalle, mutta ostoslista taisi unohtua jonnekin... Kiitos Thought Bubblen, Half Pint muistui jälleen mieleen ja pääsi Designfriikinkin kahvipöytään.

Nyt kermakko on testattu:
Plussat: kaunis, sopivan kokoinen, kevyt
Miinukset: tiputtelee vähän, pestävä käsin

Etsintähetkellä FunSpot tarjosi Half Pintia edullisimmin.

Kuva: Inter IKEA Systems B.V.

Myös IKEA 365+ -kermakko/-sokerikko houkuttelee. Onko kellään kokemuksia siitä?

Kuva: Cooksparaphernalia.co.uk / Iittala

Veden tarjoilu hoituu yksinkertaisesti ja siihen sopivat esimerkiksi Kartio-lasit ja Kartio-kaadin.
EDIT 23.12.2011: Katso myös vesikannu, josta jäät eivät putoile.

Servettiteline on kummallisen vaikutuksen tehnyt "metallipitsinen", joskin minimalistinen servettiteline olisi haussa. Ehdotuksia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti