7.4.2011

Designfriikin suosikit: Pesukoneet

Kuva: Washing Machine Wizard / LG

Designfriikin suosikit -sarja alkaa ehkä erikoisesti, mutta pesukoneet sattuivat olemaan ajankohtainen asia.

Teolliseen tyyliin sopii tietysti teollisen näköinen pesukone. Tavallista pyöreää luukkua neliskulmaisempi muoto hivelee mieltä, ja metallinen väri sopii sisustukseen muutenkin. Toki ulkonäön lisäksi koneen pesuominaisuudet ja ympäristöystävällisyys otetaan huomioon.

Suomen kaupoissa ei juuri näe metallinvärisiä tai värikkäitä pesukoneita (mustia taitaa sentään olla). Se ei johdu siitä, etteikö värikkäitä koneita valmistettaisi:

Kuva: Sa-rah.com Home Appliances / LG

Kuva: Gizmodiva.com / Electrolux

5 kommenttia:

 1. Tuo ylimmäinen LG:n pesukone on upea! Juuri tuli tv:stä mainos noista punaisina (Michiganissa). Hassua että Suomen markkinoilla kiinnitetään noiden ulkonäköön niin vähän huomiota vaikka juuri Pohjoismaissa pesukoneet ovat usein eniten näkyvillä asuntojen pienen koon vuoksi.

  Muutenkin kivannäköinen blogi - täytyy alkaa seuraamaan :)

  Katja

  VastaaPoista
 2. Tuo kone tosiaan kelpaisi meillekin! Kylppärissä olisi muuten tilaa, mutta juuri pesukoneliitäntöjen kohdalla ei :(

  Kiva kun tulit tutustumaan uuteen blogiin :)

  VastaaPoista
 3. Sori muuten, että kommentin julkaisu kesti - minulle pitäisi tulla viesti, kun joku jättää kommentin, vaan eipä ole tullut :(

  VastaaPoista
 4. Mahtavia nuo pesukoneet. Alkaa heti miettimään että mitkä kaikki rumat kodinkoneet näyttäisivätkään hauskoilta sisustuksellisilta elementeiltä kotona jos niissä olisi vähän väriä tai kuvioita. Se mitä ei voi peittää, kannattaa korostaa. Ovat niin herkullisia, etten osaisi päättää minkä valitsisin. Ehkä tuon punakuvioisen. Tai tuon mustan. Olisipa mukava nähdä noita Suomen markkinoillakin. Blogisi vaikuttaa mielenkiintoiselta, joten luultavasti eksyn tänne toistekkin!

  VastaaPoista
 5. Tervetuloa, anonyymi!

  Keittiön pienkoneistahan erilaisia tyylejä ja värejä jo löytyy, mutta muista kodinkoneista tosiaankin vähemmän. Itse asiassa ennen tätä postausta en edes tiennyt, että värikkäitä pesukoneita on olemassa!

  Tällä hetkellä olisi hakusessa esimerkiksi keskelle kotia sijoittuvat ilmastointi- ja ilmanpuhdistuslaitteet, joissa soisi olevan hieman enemmän designia...

  VastaaPoista