17.10.2015

IKEA-kuvasto 2016 - suosikit

Kuva (IKEA-kuvasto 2016): Designfriikki

Lupasin IKEA-kuvasto 2016 -postauksessa palata suosikkiuutuuksien pariin, mutta kuten moni muu on jo ehtinyt todeta, kuvasto olikin tänä vuonna vähän liian retro. Yksinkertaisen mustavalkoisen tyylin ystäville ei kuvastosta löytynyt paljoakaan mielenkiintoista, mutta sehän ei tarkoita etteikö hyviä uutuuksia olisi tavarataloissa. Tässä Designfriikin suosikkiaukeamat kuvastosta sekä pari melko uutta tuotetta, jotka laskettakoon tässä uutuuksiksi :)


Kuva (IKEA-kuvasto 2016): Designfriikki


Kuva: Inter IKEA Systems B.V.

Valkoinen RINGSKÄR-hana ja valkoinen tiskiallas! Nämä häivyttyvät tyylikkäästi tasoon ja taustaansa varsinkin avokeittiössä, jos ei halua korostaa keittiön tekniikkaa.


Kuva: Inter IKEA Systems B.V.

Valkoinen VITTSJÖ-hylly toimii samoin: ilmava hylly ei kerää huomiota itseensä vaan siinä oleviin tavaroihin, ja kevyen näköisenä se ei oikeastaan näytä lainkaan säilytyskaapilta. Tietysti siihen ei silloin voi lastatakaan suuria määriä tavaraa, puhumattakaan siitä että irtotavarat voivat helposti pudota reunoilta. Mutta Designfriikki käyttäisi tätä mielellään pienessä keittiössä jossa säilytettävää ei ole loputtoman paljon ja joka kaipaa avointa tilaa massiivisten kalusteiden sijaan. Esillepanovitriininä se tietysti toimii isommassakin tilassa. VITTSJÖ-hyllystä on saatavana myös isompi versio.

Mitkä ovat sinun suosikkiuutuuksiasi? Kolahtiko uusi kuvasto vai löydätkö omat suosikkisi sen ulkopuolelta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti