29.12.2012

Design Aku Ankka

Designfriikillä oli kerrankin arpaonnea ja Helsingin designpääkaupunkivuoden Design Aku Ankka kolahti postiluukusta. Lehdestähän otettiin rajallinen painos (noin 20 000 kappaletta) ja sitä on saanut joistakin designpääkaupunkivuoden tapahtumista sekä arpaonnen suosiessa. Koska lehdestä ja sen saamisen mahdollisuuksista ei ole juuri tiedotettu, ajattelin jakaa tässä tietoa edes sen sisällöstä.

Kuva: Design! Aku Ankasta / Disney

Design Aku Ankan kansi on tuttu Aku Ankan numerosta 16/2012 (kuva myöhemmin tässä postauksessa). Lisänä ovat lehden kielistä kertovat liput. Kansi on ohutta kartonkia ja siis hieman paksumpi kuin normaalissa Akussa.

Kuva: Design! Aku Ankasta / Disney

Sisäsivulla pohditaan, onko sarjakuva designia. Design Aku Ankan ensimmäinen juttu on "Luovaa työtä", joka löytyy lehdestä suomeksi, englanniksi, ruotsiksi ja saksaksi. Sama juttu julkaistiin myös jo mainitussa Aku Ankan numerossa 16/2012.

Kuva: Design! Aku Ankasta / Disney

Design Aku Ankan toinen ja viimeinen juttu on "Tulevaisuuden kaupunki", joka löytyy lehdestä suomeksi ja englanniksi. Juttu on julkaistu Aku Ankassa aikaisemminkin.

Kuva: Aku Ankasta 16/2012 / Disney

Yllä oleva kansi on Aku Ankan numerosta 16/2012, joka on siis lähes samanlainen kuin Design Aku Ankassa.

Kuva: Aku Ankasta 16/2012 / Disney

Myös kyseisessä Aku Ankan numerossa 16/2012 oli design-aiheinen teksti ja sama "Luovaa työtä" -niminen juttu kuin Design Aku Ankassakin.

Tarkemmin dokumentoitua tietoa Design Aku Ankasta löytyy Inducksin sivuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti