1.7.2013

Google Reader poistuu käytöstä tänään - muista siirtää tilauksesi!

Kuva: Twentyfour Students

Kuten Google Readerin käyttäjät ovat saaneet viime kuukausien aikana kuulla, Google lopettaa Readerin tänään. Readerillä on voinut seurata kaikkia RSS-syötettä tarjoavia sivustoja (kuten kaikkia blogeja useimpia muitakin uutistyyppisiä sivustoja) kätevästi yhdestä paikasta.

Vaihtoehto Readerille on esimerkiksi Feedly, mutta muitakin palveluita löytyy pilvin pimein hakemalla esimerkiksi sanoilla "RSS reader".

Designfriikki jatkaa syötteen tarjoamista entiseen tapaan - muista vain tarvittaessa vaihtaa palvelu Google Readeristä jonnekin muualle! Designfriikin RSS-syöte löytyy täältä, mutta useimmissa palveluissa tilaus onnistuu myös yksinkertaisesti blogin osoitetta (designfriikki.blogspot.com) käyttämällä.

Alla kertaus kaikista eri seurantatavoista :)

Seuraa Designfriikkiä

Facebook
Tykkäämällä Designfriikistä Facebookissa saat uudet jutut suoraan Facebookin uutisvirtaasi. Olet tietysti tervetullut kommentoimaan niin Facebookiin kuin itse postauksiinkin.
Lisäämällä Designfriikin piiriisi/circleesi saat uudet jutut suoraan Google Plussan aloitussivun Streamiisi. Kommentoida voit niin Plussaan kuin tänne blogin puolellekin.
Voit seurata Designfriikkiä myös Twitterin kautta.

Tilaus sähköpostiin
Tämän sivun oikeassa reunassa on otsikko "Seuraa meilitse". Anna sähköpostiosoitteesi ja klikkaa "Submit", niin saat blogin jutut jatkossa sähköpostiisi.
 

RSS-syöte ja syötteenlukija
Syötteenlukijalla kuten Feedlyllä voit seurata blogeja ja muita sivustoja tallentamalla blogin osoitteen (tai RSS-syötteen) lukijaan.
Jos olet rekisteröitynyt Blogilistan käyttäjäksi, voit seurata Designfriikkiä ja muita blogeja myös sen kautta. 
Bloglovin' on toinen Blogilistan tyyppinen palvelu.
Kartta ei ole automaattinen tapa seurata Designfriikkiä, mutta sen avulla voit selailla postauksia, jotka liittyvät johonkin tiettyyn paikkaan. Karttalinkki löytyy myös sivun oikean reunan alalaidasta.
Pinterestiin Designfriikki postaa tällä hetkellä kuvia, jotka eivät ole päätyneet blogiin.
Haluaisitko, että Pinterestistä löytyisivät myös blogipostausten kuvat ja voisit seurata blogia sen kautta? Jätä kommentti, jotta tiedän :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti