11.10.2015

Sini-siivousvälineet testissä

Kuva: Designfriikki

Designfriikki sai Hopottajien kampanjan kautta testattavaksi Sini-jynssärin ja -tuplajynssärin ja yllättyi iloisesti näiden siivoustuotteiden toimivuudesta.

Sini-tuplajynssäri on nimensä mukaisesti kaksi harjaosaa sisältävä nivelletty lattiaharja, jonka voi kiinnittää Sini-välinevarteen. Tässä pakkauksessa mukana tulee teleskooppivarsi, jonka ansiosta sen voi säilyttää puolet lyhyemmässä koossa. Teleskooppivarsi oli yllättävän pitkä ja siksi hyvin toimiva, sillä sen avulla sai hyvin voimaa jynssäykseen. Paras ominaisuus on kuitenkin nivelletty harjaosa, joka taipuu esimerkiksi kaappien ja lauteiden alle, toisin kuin kiinteä harja. Harja on aika kapea, mutta se oli vain hyvä asia sillä se mahtui helposti sankoon.


Kuva: Designfriikki

Sini-jynssäri puolestaan on kapea käsikäyttöinen harja, jolla on helppo jynssätä esimerkiksi kaakeleiden saumoja, lauteiden välejä ja muita ahtaita kylpyhuoneen tai keittiön kohtia. Jynssärillä tulikin käytyä läpi suihkutilan kaakeleiden saumat, sillä se oli tavallista juuriharjaa kätevämpi ja siitä sai niin hyvä otteen ettei putsaus ollut homma eikä mikään.

Lisää Sinin Roosa nauha -tuotteista voit lukea kampanjasivulta www.sinituote.fi/roosanauha. Jynssäriä ja tuplajynssäriä on myynnissä myös Sinin sinisessä värissä.

#sinijynssäri #sinituotehopo #roosanauha2015

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti