31.10.2011

Designfriikin suosikit: Lyhdyt

Kuva: Danielle Coleman

Hyvää halloweeniä! Tässä muutamia Designfriikin suosikkilyhtyjä.

Kuva: Miljögården / DesignHouseStockholm

DesignHouseStockholmin Lotus on Designfriikin ehdoton ykkössuosikki. Kiitos vain entisille työkavereille ihanasta lyhdystä! Yllä kuvatun lisäksi Lotuksesta on olemassa matalampi lämpökynttilälle tarkoitettu versio. Se viehättää Designfriikin silmää tätäkin enemmän, mutta siihen saisi mahtua pöytäkynttilä. Kuvan lyhtyyn se mahtuu, tosin tavallisen korkuinen pöytäkynttilä näyttää vähän orvolta näin korkeassa lyhdyssä. Täytyykin kokeilla vähän korkeampaa kynttilää. Kannattaa muuten varmistaa lyhdyn leveys (kynttilälle jätetyn tilan kapeus saattaa yllättää). Tähän isompaan Lotukseen mahtuu enintään noin 6,5 cm halkaisijaltaan oleva kynttilä.

Kuva: Inter IKEA Systems B.V.

Ikean BRÖDHULT-lämpökynttilälyhty on mukavan yksinkertainen. Siinä ei saa käyttää pöytäkynttilää - kiva tuikkulyhty siis.

Kuva: Northern Icon / Iittala

Iittalan Kaasassa on hieman pyöreämmät muodot.

Kuva: Suomikauppa / Iittala

Iittalan Kivi on tietysti klassikko ja saatavana vaikka kuinka monessa värissä. Designfriikin suosikkeja ovat kirkas ja matta kirkas.

Kuva: Designfriikki

Granitin betoninen tuikkukuppi ei löydy netistä, mutta liikkeestä löytyy (15 kruunua).

Kuva: Inter IKEA Systems B.V.

Ikean BLOMSTER-kynttilänjalka nostaa lämpökynttilät jalustalle. Tämä voisi tuoda kivaa vaihtelua.

Kunnon pöytäkynttilälyhty jää siis vielä puuttumaan. Onko lukijoilla ehdotuksia? Entä mitkä ovat teidän suosikkilyhtynne?

Katso myös:
Designfriikin suosikit: Palovaroittimet

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti