13.11.2011

Designfriikin suosikit: Keräilyyn

Äitienpäivänä Designfriikki postasi maljakoista, joten postataan nyt isänpäivänäkin esineistä, jotka voi täyttää kauniilla asioilla.

Kuva: Inexistencia

Eva Solon vitriinissä omat pienet suosikkiesineet ovat kuin jalustalla ja lisäksi suojassa pölyltä ja kolhuilta. Leveyttä vitriinillä on 10 cm, korkeutta 17 cm. Hintaa noin 50 € kappaleelta, mistä syystä vitriiniin päätynevät vain ne kaikkein hienoimmat esineet...

Kuva: Northern Icon / Iittala

Iittalan Vitriiniä löytyy monessa eri koossa ja värissä. Sekin nostaa pienet keräilyesineet hienosti esille, mutta matalasta purkista ne eivät näy kovin kauas. Hinnat alkavat noin 30 eurosta.

Kuva: Inter IKEA Systems B.V.

IKEA tarjoaa edullisemman vaihtoehdon, magneetilla (tai vaihtoehtoisesti vaikka teipillä tai miksei ruuveillakin) kiinnitettävän GRUNDTAL-purkin, jonka etuosa on läpinäkyvä.

Myös kaikenlaiset maljakot ja kulhot ovat käteviä paikkoja pienten esinekokoelmien säilytykseen.


Kuva: Fées maison

Monenlaiset kokoelmat sopivat tietysti hyvin kehystettäviksi tai muuten seinille kiinnitettäviksi tai tasoille ja hyllyille asetettaviksi. Tai jos tilaa riittää, niin ne voivat saada käyttöönsä kokonaisen hyllynkin, kuten yllä olevassa Elizabeth Lerichen installaatiossa.

Kuva: A Collection a Day, 2010

Kaikenlaista voi keräillä. A Collection a Day, 2010 -blogi on siitä hauska esimerkki.

Hyvää isänpäivää kaikille isille, erityisesti omalle! :)

Katso myös


Perintöesineiden säilytys

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti