12.11.2011

Designfriikki Google Plussassa

Kuva: Twentyfour Students

Jos käytät Google Plussaa, voit seurata Designfriikkiä lisäämällä sen piiriisi/circleesi Designfriikin profiilisivulla https://plus.google.com/114905250966881472590 (selkokieliset profiilinimet ovat varmaankin tulossa Google Plussaan myöhemmin). Plussan kautta julkaistaan linkit kaikkiin uusiin postauksiin, kuten Facebookissa ja Twitterissäkin.

Kommentit Designfriikille ovat tervetulleita niin tänne blogiin, Facebookiin, Google Plussaan, Twitteriin kuin sähköpostiinkin.

Alla kertaus erilaisista tavoista seurata blogia ja selkokieliset selitykset niistä :)


Seuraa Designfriikkiä

Facebook
Tykkäämällä Designfriikistä Facebookissa saat uudet jutut suoraan Facebookin uutisvirtaasi. Olet tietysti tervetullut kommentoimaan niin Facebookiin kuin itse postauksiinkin.


Google Plus
Lisäämällä Designfriikin piiriisi/circleesi saat uudet jutut suoraan Google Plussan aloitussivun Streamiisi. Kommentoida voit niin Plussaan kuin tänne blogin puolellekin.

Twitter
Voit seurata Designfriikkiä myös Twitterin kautta.

Tilaus sähköpostiin
Tämän sivun oikeassa reunassa on otsikko "Seuraa meilitse". Anna sähköpostiosoitteesi ja klikkaa "Submit", niin saat blogin jutut jatkossa sähköpostiisi.
 

RSS-syöte ja syötteenlukija
Syötteenlukijalla kuten Feedlyllä voit seurata blogeja ja muita sivustoja tallentamalla blogin osoitteen (tai RSS-syötteen) lukijaan.

Blogilista
Jos olet rekisteröitynyt Blogilistan käyttäjäksi, voit seurata Designfriikkiä ja muita blogeja myös sen kautta. 

Bloglovin'
Bloglovin' on toinen Blogilistan tyyppinen palvelu.

Designfriikki kartalla
Kartta ei ole automaattinen tapa seurata Designfriikkiä, mutta sen avulla voit selailla postauksia, jotka liittyvät johonkin tiettyyn paikkaan. Karttalinkki löytyy myös sivun oikean reunan alalaidasta.

Pinterest (lisätty 26.2.2012)
Pinterestiin Designfriikki postaa tällä hetkellä kuvia, jotka eivät ole päätyneet blogiin.
Haluaisitko, että Pinterestistä löytyisivät myös blogipostausten kuvat ja voisit seurata blogia sen kautta? Jätä kommentti, jotta tiedän :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti